Over ons » Agenda

Agenda


 

 

Uiteraard staat ook Speed Service, Dé Porsche 911 specialist  in 2021 weer op de MECC InterClassics Maastricht, alleen wordt deze dan iets anders vormgegeven:

Nederlandse Grand Prix thema tijdens zomereditie InterClassics Maastricht 2021

De 28ste editie van InterClassics Maastricht, die van 14 tot en met 17 januari 2021 zou plaatsvinden in MECC Maastricht, wordt verplaatst naar 24 tot en met 27 juni 2021. De aanhoudende onzekerheden rondom het COVID-19 virus zijn te groot om de kwaliteit van de beurs te kunnen garanderen en de gezondheid en het welzijn van deelnemers en bezoekers staan voorop. In samenspraak met sponsoren en stakeholders hebben ze om die reden besloten de beurs te verplaatsen naar juni 2021. De historie van de Nederlandse Grand Prix staat centraal als thema tijdens de zomereditie van InterClassics Maastricht in MECC Maastricht.

Dutch Grand Prix Classics – the cars, the legends
InterClassics Maastricht staat in juni 2021 in het teken van ‘Dutch Grand Prix Classics’. De laatste officiële autorace in de F1 op Circuit Zandvoort werd verreden op 25 augustus 1985. 2020 had hét jaar moeten worden van de Nederlandse Grand Prix, waar de gehele Formule 1-wereld naar uitkeek. De COVID-19 pandemie zorgde ervoor dat de F1-race op Nederlandse bodem dit jaar niet mogelijk was. Er is daarentegen goede hoop voor het jaar 2021. Tijdens de beurs in juni kijken we samen terug naar de ‘Dutch Grand Prix Classics, the cars & the legends’ en wordt er in samenwerking met diverse musea en privé verzamelaars een unieke collectie van F1 wagens gepresenteerd uit de geschiedenis van Circuit Zandvoort.

Kansen
Naast de teleurstelling dat ze genoodzaakt zijn de beurs enige maanden te verplaatsen biedt dit ook kansen. In juni kunnen ze namelijk optimaal gebruik maken van het gloednieuwe congrescentrum van MECC Maastricht dat begin maart 2021 opgeleverd wordt. Hierdoor hebben ze meer ruimte tot hun beschikking en kunnen ze de beurs in een veilige ‘corona-proof’ omgeving laten plaatsvinden. Daarnaast mogen ze in juni rekenen op hogere temperaturen met meer zon waardoor ze in de gelegenheid zijn ook op de buitenterreinen van MECC Maastricht diverse activiteiten te organiseren zoals een ‘youngtimer & oldtimer markt’. Ze zijn ervan overtuigd, samen met deelnemers, sponsoren en stakeholders, dat dit de beste beslissing is en hebben er alle vertrouwen in dat ze ook in juni weer een mooie editie van InterClassics Maastricht zullen neerzetten.

De 28ste editie van InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 24 t/m zondag 27 juni 2021 in MECC Maastricht. De klassieke autobeurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. InterClassics Maastricht behoort met 35.000 m2 beursoppervlakte, meer dan 800 klassiekers en 300 exposanten tot een van de grootste klassiekerevenementen van de Europa.


Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie