911 '65 2L preparatie voor Classic 6 H van Spa


Hier vind u alvast wat foto’s van de prachtige 911 uit 1965 welke werd geprepareerd voor de Classic Endurance six Hours of Spa Francorchamps 2014.

Het Spa six hours festival is een jaarlijks terugkerend weekend van spectaculaire classic motor races, op het beroemde circuit Spa Francorchamps . Het weekend programma bevatten circa 600 voertuigen in ongeveer 20 verschillende races. Het hoogtepunt van het weekend is elk jaar weer de SIX Hours Endurance race die altijd aanvangt op de zaterdagavond.

Deze uithoudingsrace  met zeer uitzonderlijke bolides en rijders nemen u terug in de tijd. De wedstrijd begint aan het eind van de namiddag en eindigde eens de nacht was gevallen, in de schijn van een honderdtal koplampen die de duisternis van de Ardense nacht doorboorden en het hele evenement een irreëel aspect geven.

 

Verdere specificaties van dit project volgen nog.

Dit is slechts een van de vele voorbeelden van projecten, die wij van A tot en met Z inhouse hebben gebouwd. Kijk voor meer van onze projecten in de rechter menubalk hier ziet u een opsomming van linken , welke u direct naar de gekozen projectpagina leiden.

Voor meer informatie en/of interesse naar onze mogelijkheden kunt u op de contactpagina onze contactgegevens vinden.

 

Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie