993 RS Look


Vanaf nu te koop!

Type
Motor
Vermogen
Gebruik
Transmissie
Kleur
Interieur
Prijs

993 RS replica op basis van een C4
3.6 L
272 pk
Straat, met Belgische toelating
6 versnellingen, 4 wiel aandrijving   
Porsche Gulf blauw
geheel RS uitgevoerd
€ 84.500,-

Deze van originele Amerikaanse 993 is door ons helemaal gedemonteerd, helemaal gespoten en daarna weer opgebouwd met originele Porsche RS delen. Zowel de voorspoiler, de side skirts als de achterspoiler zijn origineel van een 993 RS. Met andere woorden hij is geheel “body off” gerestaureerd. Tijdens de opbouw zijn veel onderdelen vernieuwd, onder andere: nieuwe lederen Recaro kuipstoelen, Heigo rolbeugel, RS deurbekleding, verlaagd onderstel etc. , etc.
Op de achterruit zit een derde remlicht spoiler. Verder zijn er speciale 18 inch BBS velgen gemonteerd in een kleurstelling die deze Porsche een nog eenmaliger look geven. Van binnen hebben we het originele zwarte lederen interieur gehandhaafd, tevens hebben de stoelen stoelverwarming en is de auto voorzien van airco. Verder is deze auto voorzien van het originele soundpakket, d.w.z. een originele versterker en extra boxen in de deuren met in de linker deur een bedieningsunit om het gehele systeem naar wens in te stellen. De vierwielaandrijving zorgt in samenwerking met het verlaagde onderstel voor een perfecte wegligging. Voor de juiste sound zorgt verder de speciale luchtfilterbak in samenwerking met de rvs sportuitlaat en de grote ovale eindstukken.

Om er een speciale, eenmalige Porsche van de maken hebben we gekozen voor de kleur Gulf blauw. Kortom, een van de buitenkant unieke Porsche die van binnenkant alle luxe herbergt!

 

Dit is slechts een van de vele voorbeelden van projecten, die wij van A tot en met Z inhouse hebben gebouwd. Kijk voor meer van onze projecten in de rechter menubalk hier ziet u een opsomming van linken , welke u direct naar de gekozen projectpagina leiden.

Voor meer informatie en/of interesse naar onze mogelijkheden kunt u op de contactpagina onze contactgegevens vinden.

Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie