Lancering 964 Backdate nummer 2 de MADSTER RT

Type

Engine

Color

Mileage

Year of Construction

Porsche Madster RT/ 964 Backdate

3.8 L 330 pk/ hp

Special Mix, Silver metallic

0 km

1991

De Madster RT

Deze tweede Porsche 964 backdate is geheel in eigen beheer gebouwd op ons hoofdkantoor in Sittard, Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in een volledig gerenoveerde boerderij gebouwd in 1726. Van waaruit we metaalwerk, hoogwaardige verf, motor- en versnellingsbakrevisie, motorsuperflow-testbank enz. Kunnen doen, allemaal onder één dak.

Wij zijn een van de weinige bedrijven die carrosserietransformaties uit staal uitvoeren. Alles wordt met de hand gemaakt door ons zeer bekwame personeel. Elke auto is dus uniek, als een kunstwerk.

 

Tegen de tijd dat Singer hun eerste auto introduceerde, de oranje G-model backdate, maakten ze op een geweldige manier gebruik van de sociale media! De foto's van deze auto gingen viraal en later raakten de mensen gewend aan hun geweldige auto's en de prijs voor zo'n bijzondere en persoonlijke Porsche met terugwerkende kracht. Zoals je kunt zien zijn er wereldwijd veel bedrijven die hetzelfde willen doen.

Maar er zijn veel bedrijven die Singer proberen te kopiëren, en dat willen wij bij Speed ​​Service zeker niet doen. Het duurt duizenden uren om een Backdate van een 964 te maken, dus maak er je eigen creatie van! Dat is onze filosofie.

 

Elke gebouwde Madster en elke klant wordt met passie en persoonlijke aandacht voor detail behandeld. Om dit te verbeteren hebben we ook ons ​​eigen renderingsprogramma voor de Madster. Zodat we samen met de klant een virtuele Madster kunnen maken. Veel details zijn direct te bespreken en aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever. Zo krijgen ze een goed beeld hoe hun droom-Porsche eruit komt te zien.

 

Aan deze Madster RT hebben we veel details veranderd om hem perfect naar klantwens te maken.

Zoals het in huis ontwerpen en creëren van: koplampen, achterlichten, aluminium elektrisch verstelbare spiegels, aangepaste uitlaat en de lijst gaat maar door.

 

Ondanks de stalen carrosseriedelen is het gewicht van de auto gelijk aan de iconische 964 RS, 1220 KG! Aangedreven door de 330 pk sterke motor is het een sensatie om in deze auto te rijden. Upgrades naar 380 pk zijn een extra optie.

We zijn op dit moment zelfs bezig met het ontwikkelen van een luchtgekoelde 4 kleps motor, dan kunnen we het vermogen opwaarderen naar 400-500 PK!

 

De derde Madster dit keer een Targa komt het tweede kwartaal van 2022.

 

We praten al met een aantal klanten van over de hele wereld over nieuwe commissies, zodat we de komende jaren nog meer geweldige gepersonaliseerde Madsters kunnen bouwen!

 

 

Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie