Race & Rally Preparatie


 

 

 

 

Omdat sommige van onze klanten het maximale uit hun Porsche willen halen, en de Nederlandse wegen hiervoor niet echt geschikt zijn, wordt er uitgeweken naar de race circuits of rally parcoursen.  

 

Van totale preparatie van uw race of rally Porsche in onze nette werkplaats tot aan de service op het circuit of rally parcour, alles wordt tot in de puntjes geregeld.

 

 

 

 

 

Tevens is het mogelijk om geheel naar wens een auto op maat te laten bouwen. We beginnen dan meestal met een “kale” carrosserie die we dan stap voor stap volgens specificatie helemaal opnieuw opbouwen.


Dit kan natuurlijk ook met een klassieke Porsche. Juist ook in dit segment zijn we actief bij de ondersteuning en preparatie van Porsches van onze klanten.

 

 

 

 

 

Zelf hebben we dan ook langere tijd meegereden in het Belgische Youngtimer Kampioenschap van de BRAVO (Belgian Racing Automobile Vintage Organisation). 

Bravo (Youngtimer) races worden verreden met historische racewagens die rijden voor de Belgian Historic Cup.

Speed Service's eigenaar Olav Gelissen kwam hierin uit met onze zelf geprepareerde Porsche 911 RSR.

 

 

 

 

 

 

Indien u geïnteresseerd bent in het laten modificeren van uw Porsche, of een race of rally Porsche wilt laten bouwen, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind u terug op onze contactpagina.

Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie