Restauratie & Revisie


Ook op het gebied van restauratie streven wij naar perfectie. Zowel deel- als gehele restauraties worden in onze eigen werkplaats vakkundig uitgevoerd.

 

 

 

 

 

Revisies van motoren, van versnellingsbakken, we doen het allemaal zelf.

Motorrevisie doen we uitsluitend bij Porsches met een luchtgekoelde boxermotor, hier liggen de cilinders paarsgewijs recht tegenover elkaar. Daardoor is de motor niet alleen platter, maar ook meer in balans.

Een prachtig staaltje techniek. Een bijzonder geluid.

Deze boxermotor vind je onder andere terug in de oude Porsche 356 en in alle 911-modellen.

 

 

 

 

 

Voor hele restauraties maken wij voor de klant een stappenplan, zodat duidelijk wordt wat er voor welk bedrag aan zijn Porsche gedaan wordt. Zo blijft een restauratie overzichtelijk.

Ook proberen we zo onze klanten zoveel mogelijk bij de restauratie van hun Porsche te betrekken.

 

 

 

 

We hebben uiteraard een eigen spuitcabine. Het spuiten van een auto is namelijk precisiewerk en dat laten we dan ook graag over aan onze echte vakmannen Bjorn & Richard.

Onze klanten zijn echte liefhebbers. Als hun auto gespoten moet worden moet dat een perfect resultaat opleveren.

Bjorn & Richard zijn beide autospuiter & plaatwerker met beide al ruim 25 jaar ervaring in het voorbewerken en spuiten van deze prachtige en iconische Porsches.

 

 

 

 

 

 

Naast de spuitcabine hebben we een eigen schuurvloer, en opbouwruimte. Zodat we het gehele project van A tot en met Z in eigen beheer hebben en we u de juiste kwaliteit kunnen garanderen.


Kijk voor meer informatie over diverse restauratieprojecten in ons menu onder restauratie. U kunt hier een project selecteren, zodat u foto’s en informatie kan vinden over desbetreffend project.

 

 

 

 

 

Daarnaast hebben we ook een professionele Celette richtbank Het unieke principe van Celette wordt wereldwijd bestempeld als het meest efficiënte en betrouwbare richtsysteem ter wereld.

Ook bij lichte structurele schades blijkt het werken met het Celette mallen- en meetsysteem te zorgen voor een snel en efficiënt herstel.

Doel van de Celette bank: beter inzien wat wel en niet hersteld kan worden zodat de juiste calculatie gemaakt kan worden.

 

Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie